Υπηρεσίες Web & Mobile | ALEXCIS

Υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων
Βάση των αναγκών κάθε επιχείρησης η ALEXCIS διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας ιστοσελίδας.

Στόχος της είναι η παροχή ενός οικονομικού και γρήγορου web hosting με ασφάλεια και αξιοπιστία προσφέροντας στην επιχείρηση την ποιότητα που αναζητά στην προβολή της.
Σχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδων
Η ALEXCIS αντιμετωπίζει την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, στις ανάγκες και στους στόχους της.

Σχεδιάζοντας τη στρατηγική της επιχείρησης σας, προτείνει τις κατάλληλες υπηρεσίες για την κατασκευή της ιστοσελίδας (web design & development) με γνώμονα την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων.

Μπαίνοντας στη θέση του πελάτη-χρήστη αναπτύσσουμε μια λειτουργική και με καλή αισθητική ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.
Σχεδιασμός - ανάπτυξη e-shop
Η αναζήτηση του σύγχρονου καταναλωτή στα ηλεκτρονικά καταστήματα προϊόντων και υπηρεσιών που συνδυάζουν ποιότητα και τιμή δημιουργεί την ανάγκη για είσοδο των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Η ALEXCIS έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και λειτουργίας online καταστήματος καθώς και διασύνδεσης του με το σύστημα ERP αυξάνοντας έτσι τη δυναμική της επιχείρησης σας.

Στόχος η αύξηση των πωλήσεων, η μείωση των χρονοβόρων διαδικασιών και η δημιουργία ενός κύκλου σταθερών πελατών.
Σχεδιασμός - ανάπτυξη συστημάτων e-Learning
Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις στην τυπική και στη δια βίου εκπαίδευση η ALEXCIS παρέχει τεχνολογικές λύσεις ψηφιακής (σύγχρονης-ασύγχρονης) μάθησης σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Με βάση τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης σχεδιάζουμε το κατάλληλο μοντέλο της ψηφιακής πλατφόρμας λειτουργίας, με στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την αύξηση της απόδοσης στις εκπαιδευτικές διαδικασίες μέσω της εξατομικευμένης πληροφόρησης.
Ανάπτυξη mobile εφαρμογών
Ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στον τομέα των επιχειρήσεων σήμερα είναι οι “έξυπνες” φορητές συσκευές.

Η ALEXCIS ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις φέρνει στον κόσμο των mobile εφαρμογών κάθε σύγχρονη επιχείρηση που έχει σαν στόχο την καινοτόμο ανάπτυξη της.

Έχοντας την προσωπική σας mobile εφαρμογή αποκτάται τη δυνατότητα της διαρκούς επαφής με το δίκτυο των πελατών και συνεργατών σας.
Enterprise Mobility
Μια ολοκληρωμένη λύση mobility,σύμφωνα με την ALEXCIS, τοποθετεί την επιχείρηση σε υψηλό επίπεδο καινοτομίας. Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον εργασίας δημιουργώντας ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η μη ύπαρξη χρονικών και γεωγραφικών περιορισμών μέσω του mobility είναι αυτή που οδηγεί στην αύξηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου δυναμικού. Συνδεθείτε με την επιχείρηση σας, τους πελάτες σας και τους προμηθευτές σας όπου κι αν βρίσκεστε σε πραγματικό χρόνο.