Περιφερειακός - Συμπληρωματικός εξοπλισμός εταιριών | ALEXCIS

Ζυγιστικά Συστήματα
Στόχος κάθε επιχείρησης που αναζητά ζυγιστικό σύστημα είναι να διαθέτει ποιότητα, ακρίβεια και αντοχή στο χρόνο.

Η ALEXCIS προτείνει λύσεις που συνοδεύονται από εύκολες εφαρμογές για εσάς με βάση τις ανάγκες και τις συνθήκες του καταστήματος σας.
Barcode Printers
H ALEXCIS μέσα από μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτών Barcode και ετικετών προτείνει λύσεις μεταξύ επιτραπέζιων, βιομηχανικών και φορητών ανάλογα τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Στόχος είναι η αυξημένη ταχύτητα, η καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και η ανθεκτικότητα στο χρόνο.
Barcode Equipment
Η ALEXCIS είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ότι χρειάζεται κάθε επιχείρηση ως προς τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα για την εκτύπωση barcode και ετικετών.

Σκοπός μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την τιμή.
Mobile Equipment
Για κάθε επιχειρηματία που θέλει να έχει τον έλεγχο της επιχείρησης του όποτε κι όπου εκείνος θέλει αλλά δεν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό η ALEXCIS αναζητά και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

Στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ευκολία στη χρήση των προϊόντων.
Αναλώσιμα
Απαιτείται χρόνος και σωστή ενημέρωση για τη σωστή και οικονομική χρήση αναλωσίμων που χρειάζονται το γραφείο ή η επιχείρηση σας.

Η ALEXCIS έχοντας κάνει για εσάς έρευνα αγοράς σας προτείνει τις πιο κατάλληλες λύσεις παρέχοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων με στόχο την ποιότητα και τις τιμές.