Συσκευές και λογισμικά συστημάτων ταμείου - ALEXCIS

EPIA Mcr
Η ALEXCIS σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την οικονομική ταμειακή μηχανή ERIA mCR εγκαθιστώντας τη συσκευή και το λογισμικό της.

Η ERIA mCR συνδέεται με την Cloud υπηρεσία «Link4all», μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας, σε πραγματικό χρόνο και από όπου εσείς επιθυμείται, δίνοντας ταυτόχρονα πρόσβαση, σε επιλεγμένα δεδομένα, στο λογιστή σας, στο μηχανογράφο σας ή στον τεχνικό σας.

Επιπλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης με τη ΓΓΠΣ, διαθέτει αυτόματο συγχρονισμό ρολογιού και είναι εγκεκριμένη για χρήση ως φορητή.
RBS ELIO WEB
Ένα από τα πιο εργονομικά και αξιόπιστα ταμειακά συστήματα της αγοράς, το RBS ELIO Web, καλύπτει πλήρως τις φορολογικές υποχρεώσεις δίνοντας τη δυνατότητα στην επιχείρηση να διαχειρίζεται εώς 500 σταθερούς πελάτες και 25.000 είδη με barcode.

Η παροχή προεγκατεστημένων έτοιμων αναφορών για όλα τα τμήματα της επιχείρησης, η διασύνδεση του για ανταλλαγή δεδομένων με τα Τραπεζικά Τερματικά (EFTPOS) καθώς και η σύνδεση του με cloud Link4all το καθιστούν ως ένα έξυπνο σύστημα σύμφωνα με την ALEXCIS που μπορεί να δώσει λύσεις στην επιχείρηση σας.
RBS EDO WEB
Η ταμειακή μηχανή RBS EDO WEB χάρη στην δυνατότητα σύνδεσης με οποιοδήποτε browser ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος (PC, Tablet) και χωρίς την χρήση επιπλέον εφαρμογής παρέχει πλήθος υπηρεσιών με ταυτόχρονη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης.

Η επιχείρηση μπορεί να καταχωρήσει 1000 πελάτες και να διαχειριστεί έως 50.000 είδη ενώ διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με Τραπεζικά Τερματικά EFTPOS και την Cloud υπηρεσία Link4all. Επίσης μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή και ERPs ενώ ταυτόχρονα είναι εναρμονισμένη με όλες της προδιαγραφές της ΓΓΠΣ και παρέχει τη δυνατότητα αποστολής στοιχείων.
RBS MERCATO NET
Η RBS MERCATO NET είναι μια καινοτόμος ταμειακή μηχανή κατασκευασμένη και εγκεκριμένη σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τις φορολογικές ταμειακές μηχανές του Υπουργείου Οικονομικών ως Φορητή και για υπαίθριες αγορές.

Διαχειρίζεται 100 πελάτες και 10.000 είδη με δυνατότητα σύνδεσης Τραπεζικών τερματικών EFT POS και αποθήκευσης φορολογικών αρχείων ηλεκτρονικού ημερολογίου.
Φορολογικοί Μηχανισμοί
Για την αξιοπιστία και την ακεραιότητα των συναλλαγών μιας επιχείρησης η ALEXCIS προτείνει λύσεις φορολογικών μηχανισμών που συνδέονται με όλες τις εμπορικές εφαρμογές της αγοράς. Οι φορολογικοί μηχανισμοί συνδέονται με λογισμικό διαχείρισης δεδομένων για σήμανση των παραστατικών και αποστολή στοιχείων μέσω διαδικτύου στο Υπουργείο Οικονομικών.

Εγκαθιστούμε σε μια επιχείρηση τον κατάλληλο μηχανισμό και αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες επισκευών και Service που απαιτούνται.
Link4all
Το Link4all είναι μια Cloud υπηρεσία που η ALEXCIS σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε διασφαλίζοντας το ταμειακό σας σύστημα.

Απλό και φιλικό προς το χρήστη προσφέρει στον επιχειρηματία την ικανότητα του ελέγχου της επιχείρησης ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκετε ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επιτρέψει την πρόσβαση στο λογιστή ή το μηχανογράφο της.